Leveranciers

KIm's So Korean Food Leveranciers
Lakenvelder rund

Onze leveranciers en kwaliteitspartners

Passion Bistro maakt geen deel uit van een franchiseformule of restaurantketen, waar de inkoop centraal geregeld wordt.
Wij zijn een familiebedrijf waar veel waarde wordt gehecht om kwalitatief hoogwaardige en authentieke ingrediënten, ook al kosten die vaak een ‘eurootje meer’,  in onze gerechten te verwerken.

Daarom hebben we in de afgelopen jaren een kleinschalig netwerk van leveranciers om ons heen verzameld, waar inkoopvolume niet de leidraad is, maar duurzaamheid, traditie en kwaliteit hoog in hun vaandel staan.

Op deze manier worden wij in staat gesteld om, ook in hartje Amsterdam, onze gasten van Lakenvelder Rundvlees en Hamburgers uit de Achterhoek te laten genieten.

Lakenvelder Rundvlees, streekproduct uit Harfsen, is in 2013 verkozen tot lekkerste rundvlees van Nederland.       

Van dezelfde slager, ontvangen wij ook de varkensrib en schnitzel, uit eigen slachterij, afkomstig van het Veluws Hangoor Landvarken, gefokt in familiebedrijven, prachtig roze en erg gewaardeerd om de malse ‘bite’.

De groeiende behoefte, vooral merkbaar in de grote steden, naar gerechten op vegetarische en veganistische basis hebben gezorgd dat ook in Passion diverse gerechten, of een compleet Vegan menu, tot de keuzemogelijkheden behoren, zodat onze gasten, van carnivoor, vegetarier tot flexitarier, een gerecht van hun gading kunnen vinden.

Als onderdeel van onze borrelgarnituren maken we graag gebruik van ‘snacks with benefits’, ondermaatse groenten die niet naar de supermarkten gaan, maar worden verwerkt tot heerlijke Vegan snacks, zodat deze niet doorgedraaid hoeven te worden.       

Het ijs van onze coupes is afkomstig van IJsboerderij ‘t Dommerholt en ‘wat van ver komt is lekker’, moet eerst 130 km  afleggen, voordat het bij onze gasten op tafel komt.

Het bijzondere van dit ambachtelijke boerenijs is dat het productieproces in zijn geheel plaatsvindt op de boerderij met melk uit eigen veehouderij, dat wordt verwerkt tot verrukkelijk roomijs in diverse smaken.

Een beter voorbeeld van duurzaam ondernemen is bijna niet te vinden.   

Onze wijnkaart wordt gesierd door wijnen afkomstig uit alle windstreken, maar u zult ook een ‘Dutch Touch’ kunnen ontdekken in de vorm van de Achterhoekse wijnen, sinds 2004 geperst uit druiven die groeien in het oevergebied van de IJssel.

Deze wijnen hebben meerdere medailles gewonnen als inzending op de jaarlijkse Wijnbeurs in Wenen en worden nu, ook internationaal, door een steeds breder publiek, gewaardeerd. 

Door onze samenwerking met de Achterhoekse Wijnbouwers zijn de Moj’s Kieken en Goodgoan ook te proeven in Amsterdam en zult u verbaasd zijn over de hoge kwaliteitsstandaard, afdronk en aroma van een wijntje ‘dicht bij huis’.

www.ijsboerderijdommerholt.nl
www.achterhoeksewijnbouwers.nl